Copyright © Jørgen Brandt, Jorgen-Brandt.dk, 2018. All Rights Reserved.

Det siger kunderne


Klik på >> til højre i top eller bund af liste for at se flere.

oh yes …i see the pictures i loved them … thank you …

Italia

Der er virkelig nogel pletskud i blandt!! Det er jo et priveligium at have så svært ved at vælge de bedste

I.

Nu er det så vel overstået. Min kæreste fik sin gave igår og hvilken fantastisk oplevelse

Det er ikke så tit jeg har set en mand total mundlam – det fik jeg set igår. Han blev sgu så glad så han måtte fælde en tåre.
Hans egen udtalelse var at han aldrig før har modtaget så smuk og dejlig en gave. Så min mission lykkedes..

Jeg selv har set albummet igennem ca 1000 gange og jo mere jeg kigger i det, jo mere smukt synes jeg det er . Du har været helt fantastisk over for mig, fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren på fotograferingsdagen til jeg forlod dig med billederne under armen.
Det var en svær mental beslutning at tage – at skulle få lavet de billeder og det krævede enormt meget mod at stå nøgen og “posere” på min egen måde – men det var som om at du bare læste det og fik noget ubeskrivelig smukt ud af det.

Hanne

Hej Jörgen och tack för en väldigt trevlig fotografering och ett antal mycket bra bilder

M.

Det var bare en super fed oplevelse og rigtig sjovt 🙂

T.

Det var en meget anderledes oplevelse! I starten synes jeg det var meget svært at slappe af og få det til at se naturligt ud. Men efterhånden gik det jo bedre :o) Musikken var et godt trick for det hjalp mig til at abstrahere lidt fra kameraet…. Det er dejligt at kunne sige: Gud, ser jeg så godt ud? :o)…Det bliver rigtig spændende at se min kærestes reaktion når han får dem!

L.

Tak for et godt, behageligt og ikke mindst rart fotoshoot 😊

Malene

Meget flotte fotografier – igen!

. Jeg er højgravid og derudover var min mand og to-årlige datter med. Vi fik taget nogle fotos af min mand og jeg med fokus på maven. Og derudover fotos med os alle 3,5, som var mere med familien i fokus. Det var Jørgens ide og han var rigtig god til at foreslå og inspirere. Han forstod straks hvad vi ønskede. Vi fik lov til at se billederne efter en første “shoot” og han tilbød at tage flere, hvis vi ikke var tilfredse. Men det var vi lige med det samme. Han var også god til at hjælpe med at udvælge nogle originale, levende billeder, fremfor blot helt klassiske, og det tror jeg vi bliver meget glade for. …

Elsebeth

Selv tak for sidst 🙂 Det var sjovt at prøve at stille op til fotografering – og ja, en fornøjelse, som jeg gerne anbefaler andre.

T.

Billederne er bare skønne, smukke og man kan ikke undgå at få et forelsket- smil på læben når man ser på dem. billederne pynter hjemmet og kærligheden strømmer ud af dem, men kan næsten
mærke den, skønt ikke?

G.

Leave a comment


Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept En cookie er en fil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi benytter cookies. Hvis du ikke længere ønsker at give samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager. Vi bruger cookies til at optimere dit besøg, når du navigerer rundt på vores hjemmeside, og til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Vi videregiver ikke oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside til tredjemand, udover at benytte almindelige kendte analyseværktøjer (bl a Google Analytics etc) for at kunne forbedre web-sitet. Selvom Goggle Analytics indsamler info om en besøgende, så kan vi ikke direkte identificere specifikke brugers identitet.

Luk