Copyright © Jørgen Brandt, Jorgen-Brandt.dk, 2018. All Rights Reserved.

Det siger kunderne


Klik på >> til højre i top eller bund af liste for at se flere.

Tak for en sjov fotosession 🙂

Christina

Selv tak for sidst 🙂 Det var sjovt at prøve at stille op til fotografering – og ja, en fornøjelse, som jeg gerne anbefaler andre.

T.

De er jo skønne de to unger ;o) Du har fanget dem med det glimt i øjet som fortæller præcis hvem de er og hvad de indeholder.

L.

Ja, nu har jeg så brugt eftermiddagen på at “fordøje” mit portfolio – Jeg er MEGET glad og stolt over resultatet, men uden din hjælp havde jeg nok ikke turde “sprænge” mine rammer. Så en stor tak for din måde, at tilrettelægge selve sessionen på. En god stemning, med en meget professionel fotograf:-)

Anonym

Utrolig god service og total PROFF rigtig gode billeder

S.

Kære Jørgen

Vi er meget tilfredse med dit arbejde🙏🏼

På gensyn!

 

Fam. Clausen

Det var kjempemye fine bilder, du er en dyktig fotograf!
det blir vanskelig å velge ut…vi får se på litt…og gi deg til
bakemelding så snart vi kan…
Takk for en fin dag!

A. & J.

jeg var forbi og hente lærred og billeder af min datter og jeg. Jeg er simpelthen så glad for billederne og jeg smiler hver gang jeg kigger på lærredet. Det er simpelthen det bedste jeg har brugt penge på i meget lang tid. Tusind tak! billederne er lige som jeg havde håbet og fanger det min datter og jeg har sammen – det er ihvertfald det jeg ser.

Gunvor

Mit Foto shot hos Jørgen Brandt var en god oplevelse i et roligt og behageligt miljø . Jørgen gav sig god tid og gav en fin vejledning. Jeg følte klart at mit besøg hos Jørgen Brant var professionelt og pengene vær.

U.

Vores forældre var vilde med familieportrættet, så vi vil gerne bestille 2 mere af dem …

Mathias & Sita

Leave a comment


Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept En cookie er en fil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi benytter cookies. Hvis du ikke længere ønsker at give samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager. Vi bruger cookies til at optimere dit besøg, når du navigerer rundt på vores hjemmeside, og til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Vi videregiver ikke oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside til tredjemand, udover at benytte almindelige kendte analyseværktøjer (bl a Google Analytics etc) for at kunne forbedre web-sitet. Selvom Goggle Analytics indsamler info om en besøgende, så kan vi ikke direkte identificere specifikke brugers identitet.

Luk