Copyright © Jørgen Brandt, Jorgen-Brandt.dk, 2018. All Rights Reserved.

Det siger kunderne


Klik på >> til højre i top eller bund af liste for at se flere.

Til slut vil jeg så lige fortælle dig at det var en fantastisk dag for mig  – den 9 april at blive fotograferet af dig. Din imødekommenhed, din åbenhed, din humor, din tillid og det menneske du er, gjorde noget ved mig ;o).. Ihvertfald kørte jeg hjem med et stort smil på læben.

H.

Det var bare en super fed oplevelse og rigtig sjovt 🙂

T.

… billederne er SÅ flotte, vi er meget meget glade for dem.
…..vi ser meget afslappede ud på dem og du var en god “instruktør”.
Vi syntes det var en rigtig fed oplevelse.

M. & S.

….. synes stadigvæk at du er Danmarks dygtigste!!!

T.

Vi er meget imponerede over kvaliteten – vi har derfor talt om at vende tilbage om et par år… Det er vel OK med dig?…

A.

Ja, nu har jeg så brugt eftermiddagen på at “fordøje” mit portfolio – Jeg er MEGET glad og stolt over resultatet, men uden din hjælp havde jeg nok ikke turde “sprænge” mine rammer. Så en stor tak for din måde, at tilrettelægge selve sessionen på. En god stemning, med en meget professionel fotograf:-)

Anonym

Jeg ville lige sige, at min mand blev meget glad for billederne, du tog, og jeg er også selv meget glad for, at jeg turde kaste mig ud i det! Jeg synes, de er blevet utrolig flotte.

F.

En rigtig god oplevelse og skønne billeder

Det er anden gang, at jeg bruger Jørgen Brandt som fotograf, simpelthen fordi hans måde at arbejde med fotografiet er naturligt og man ligner sig selv på en god dag. Første gang vi brugte ham, var med min lille datter på 2 år, min mand og min mor. Billederne var skønne og ikke fremstillet som noget unaturligt. Han siger aldrig smil, men kommer med forslag til at man bevæger sig og hvor man skal stå. Det synes jeg er rart og der kommer så mange gode skud at det er svært at vælge billeder bagefter. …

Sascha

Meget professionel fotosession og er meget tilfreds med resultatet.

K.

Dejlig oplevelse .. Bestemt ikke sidste gang

A.

Leave a comment


Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept En cookie er en fil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi benytter cookies. Hvis du ikke længere ønsker at give samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager. Vi bruger cookies til at optimere dit besøg, når du navigerer rundt på vores hjemmeside, og til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Vi videregiver ikke oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside til tredjemand, udover at benytte almindelige kendte analyseværktøjer (bl a Google Analytics etc) for at kunne forbedre web-sitet. Selvom Goggle Analytics indsamler info om en besøgende, så kan vi ikke direkte identificere specifikke brugers identitet.

Luk