Copyright © Jørgen Brandt, Jorgen-Brandt.dk, 2018. All Rights Reserved.

Det siger kunderne


Klik på >> til højre i top eller bund af liste for at se flere.

Jeg har lige været nede og hente mit billede. Hold op, hvor er det bare blevet super godt!!! Det var lige som jeg håbede og mere til. Tusind tak for det.

Nanna

Vil bare lige sige tusinde tak for en rigtig fin fotografering. Gik derfra en meter højere og fuld af selvtillid. Du er virkelig dygtig.
Ja det var egentlig bare det jeg lige synes du skulle vide. Ros kan man aldrig få nok af 🙂

Sif

Godt humør og professionel

P.

Først vil jeg sige tusind tak, for en rigtig god oplevelse i forbindelse med en fotosession. Det var ekstremt grænseoverskridende, at skulle smide tøjet (overkroppen kun), men det var simpelthen så fantastisk en oplevelse, og der kom bare de bedste billeder ud af det! Så tusind tak.

Michelle

Ville bare sige tak, for nogle sjove og gode timer. Jeg har været helt høj hele dagen. Glæder mig til at se det endelige resultat. Jeg har allerede anbefalet dig – fantastisk ro og varme du besidder.

K.

… billederne er SÅ flotte, vi er meget meget glade for dem.
…..vi ser meget afslappede ud på dem og du var en god “instruktør”.
Vi syntes det var en rigtig fed oplevelse.

M. & S.

Tak for en god oplevelse i går, jeg må indrømme, at jeg var temmelig nervøs da jeg kom, men din  imødekommenhed gjorde at jeg hurtig følte mig mere afslappet. Jeg synes billederne blev rigtig gode og glæder mig vildt til at se det endelige resultat.   Det var en smule grænse overskridende for mig, men i dag føler jeg mig stolt og lettet.   Tak for det.

Helle

Tak for super gode billeder !

Gry

Jeg er ikk særlig kreativ og er egentlig heller ikk så glad for at stå foran et kamera. Men fotografen Jørgen tog imod os, og var super sød og havde masser gode ideer og sagde vi bare skulle slappe af og have det sjovt, så blev billederne bedst. ….. ….. en helt igennem fantastisk oplevelse. Nu glæder jeg mig bare som et lille barn til at hente mine billeder om to-tre uger. 🙂
Kan varmt anbefale dette sted.

Line

Godt humør og professionel

P.

Leave a comment


Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept En cookie er en fil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi benytter cookies. Hvis du ikke længere ønsker at give samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager. Vi bruger cookies til at optimere dit besøg, når du navigerer rundt på vores hjemmeside, og til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Vi videregiver ikke oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside til tredjemand, udover at benytte almindelige kendte analyseværktøjer (bl a Google Analytics etc) for at kunne forbedre web-sitet. Selvom Goggle Analytics indsamler info om en besøgende, så kan vi ikke direkte identificere specifikke brugers identitet.

Luk