Copyright © Jørgen Brandt, Jorgen-Brandt.dk, 2018. All Rights Reserved.

Det siger kunderne


Klik på >> til højre i top eller bund af liste for at se flere.

Jeg har lige været nede og hente mit billede. Hold op, hvor er det bare blevet super godt!!! Det var lige som jeg håbede og mere til. Tusind tak for det.

Nanna

Vi er meget imponerede over kvaliteten – vi har derfor talt om at vende tilbage om et par år… Det er vel OK med dig?…

A.

Jeg vil gerne takke for en meget positiv oplevelse. Det var rart, at al min nervøsitet på forhånd blev gjort til skamme, og jeg synes, at der kom rigtig mange gode billeder ud af det.

F.

Kanon fede billeder vi kunne næsten ikke vælge, ville nemlig gerne have dem alle sammen.

W.

Tak for en god oplevelse i går, jeg må indrømme, at jeg var temmelig nervøs da jeg kom, men din  imødekommenhed gjorde at jeg hurtig følte mig mere afslappet. Jeg synes billederne blev rigtig gode og glæder mig vildt til at se det endelige resultat.   Det var en smule grænse overskridende for mig, men i dag føler jeg mig stolt og lettet.   Tak for det.

Helle

Tak for en fed fotosession i dag 🙂

 

Luisa

Luisa

Først vil jeg sige tusind tak, for en rigtig god oplevelse i forbindelse med en fotosession. Det var ekstremt grænseoverskridende, at skulle smide tøjet (overkroppen kun), men det var simpelthen så fantastisk en oplevelse, og der kom bare de bedste billeder ud af det! Så tusind tak.

Michelle

Wow, nogle fantastiske flotte billeder, lige det jeg har gået og kigget efter … morgengave ide, som ikke kan blive meget bedre eller mere personlig 🙂

T.

Hej Jørgen.

Tak, dem er jeg sgu glad for. 👍

Michael T

Først og fremmest tak for en behagelig session og for en fremragende indsats. Vi glæder os meget til slutresultatet.

Tak endnu engang for idag, og vi ses snart igen.

H. M.

Leave a comment


Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept En cookie er en fil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi benytter cookies. Hvis du ikke længere ønsker at give samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager. Vi bruger cookies til at optimere dit besøg, når du navigerer rundt på vores hjemmeside, og til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Vi videregiver ikke oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside til tredjemand, udover at benytte almindelige kendte analyseværktøjer (bl a Google Analytics etc) for at kunne forbedre web-sitet. Selvom Goggle Analytics indsamler info om en besøgende, så kan vi ikke direkte identificere specifikke brugers identitet.

Luk