Copyright © Jørgen Brandt, Jorgen-Brandt.dk, 2018. All Rights Reserved.

Det siger kunderne


Klik på >> til højre i top eller bund af liste for at se flere.

Godt humør og professionel

P.

Jeg har lige været nede og hente mit billede. Hold op, hvor er det bare blevet super godt!!! Det var lige som jeg håbede og mere til. Tusind tak for det.

Nanna

Jeg ville lige skrive til dig at jeg har fået min fotomappe i dag og er rigtig glade for billederne…. Det er helt svært at vente med at skulle vise dem i morgengave, men det må jeg jo hellere…

Du skal have tusinde tak for det stykke arbejde du har lavet for mig og tak for at min veninde og jeg fik en god oplevelse den lørdag vi var i dit studio…

Det kunne være jeg kom når jeg engang skulle hve børn, for det er blevet så flotte billeder af min krop(en ny måde at se den på).

Så tusinde tak for det…

Louise

Jeg er virkelig glad for billederne, jeg ville faktisk ønske jeg kunne få dem allesammen 🙂 Alle jeg har vist dem til har været meget imponerede 🙂

A.

Tak for et julefoto der gav tåre og glæde… ikke sidste gang.. selv med en sygdomsramt krop, finder du det smukkeste….selv med en krop der går sine egne veje (Sclerose) finder og fanger du det smukkeste,.. TAK

B.

….. synes stadigvæk at du er Danmarks dygtigste!!!

T.

Først vil jeg fortælle dig at jeg syntes din billeder er alt for flotte og må sige at du er en meget meget dygtig fotograf, køre dagligt forbi din forretning i valby og kigger billder hver gang. Det skulle du lige have med på vejen:)

Tina

Min forlovede fik det flotte album her til jul. Hun synes det er super gode fotos, med mange forskellige personlige stemninger og det med ringen og ryggen overlader meget til fantasien.

Brian

I only got back from Indonesia yesterday morning, so today it s the first time I have the chance to open all this pictures. Wow, they are indeed great!! I like your style.

Veerle

Det hele var meget afslappet og super stemning og proffessionalt.! Vi kommer bestemt igen.!

F.

Leave a comment


Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept En cookie er en fil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi benytter cookies. Hvis du ikke længere ønsker at give samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager. Vi bruger cookies til at optimere dit besøg, når du navigerer rundt på vores hjemmeside, og til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Vi videregiver ikke oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside til tredjemand, udover at benytte almindelige kendte analyseværktøjer (bl a Google Analytics etc) for at kunne forbedre web-sitet. Selvom Goggle Analytics indsamler info om en besøgende, så kan vi ikke direkte identificere specifikke brugers identitet.

Luk