Copyright © Jørgen Brandt, Jorgen-Brandt.dk, 2018. All Rights Reserved.

Det siger kunderne


Klik på >> til højre i top eller bund af liste for at se flere.

Tak – selv et år efter får du mig stadig til at føle mig helt unik.

R.

Kanon fede billeder vi kunne næsten ikke vælge, ville nemlig gerne have dem alle sammen.

W.

Vil bare lige sige tusinde tak for en rigtig fin fotografering. Gik derfra en meter højere og fuld af selvtillid. Du er virkelig dygtig.
Ja det var egentlig bare det jeg lige synes du skulle vide. Ros kan man aldrig få nok af 🙂

Sif

jeg var forbi og hente lærred og billeder af min datter og jeg. Jeg er simpelthen så glad for billederne og jeg smiler hver gang jeg kigger på lærredet. Det er simpelthen det bedste jeg har brugt penge på i meget lang tid. Tusind tak! billederne er lige som jeg havde håbet og fanger det min datter og jeg har sammen – det er ihvertfald det jeg ser.

Gunvor

Jeg vil gerne takke for en meget positiv oplevelse. Det var rart, at al min nervøsitet på forhånd blev gjort til skamme, og jeg synes, at der kom rigtig mange gode billeder ud af det.

F.

Tak for et julefoto der gav tåre og glæde… ikke sidste gang.. selv med en sygdomsramt krop, finder du det smukkeste….selv med en krop der går sine egne veje (Sclerose) finder og fanger du det smukkeste,.. TAK

B.

oh yes …i see the pictures i loved them … thank you …

Italia

Endnu engang mange tak for sidst. Vi har lige siddet og kiggede alle billederne i gennem, du har bare ramt så godt så mange steder. Jeg kan stadig bliver overraskede over hvor lækker jeg er.Kent er bare så lykkelig over alle de flotte billeder og glæder sig til jeg ..

C.

I only got back from Indonesia yesterday morning, so today it s the first time I have the chance to open all this pictures. Wow, they are indeed great!! I like your style.

Veerle

Det var kjempemye fine bilder, du er en dyktig fotograf!
det blir vanskelig å velge ut…vi får se på litt…og gi deg til
bakemelding så snart vi kan…
Takk for en fin dag!

A. & J.

Leave a comment


Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept En cookie er en fil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi benytter cookies. Hvis du ikke længere ønsker at give samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager. Vi bruger cookies til at optimere dit besøg, når du navigerer rundt på vores hjemmeside, og til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Vi videregiver ikke oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside til tredjemand, udover at benytte almindelige kendte analyseværktøjer (bl a Google Analytics etc) for at kunne forbedre web-sitet. Selvom Goggle Analytics indsamler info om en besøgende, så kan vi ikke direkte identificere specifikke brugers identitet.

Luk