Copyright © Jørgen Brandt, Jorgen-Brandt.dk, 2018. All Rights Reserved.

Det siger kunderne


Klik på >> til højre i top eller bund af liste for at se flere.

Jeg er ikk særlig kreativ og er egentlig heller ikk så glad for at stå foran et kamera. Men fotografen Jørgen tog imod os, og var super sød og havde masser gode ideer og sagde vi bare skulle slappe af og have det sjovt, så blev billederne bedst. ….. ….. en helt igennem fantastisk oplevelse. Nu glæder jeg mig bare som et lille barn til at hente mine billeder om to-tre uger. 🙂
Kan varmt anbefale dette sted.

Line

Jeg er virkelig glad for billederne, jeg ville faktisk ønske jeg kunne få dem allesammen 🙂 Alle jeg har vist dem til har været meget imponerede 🙂

A.

Og nå ja, så skylder jeg vist at fortælle at mind mand blev meget glad og overrasket, og han synes, det er nogen kanonflotte billeder. Tvivlede vist et kort øjeblik på at det kunne være mig.:-) …..hele forløbet har bare været så vildt spændende og udfordrende, så det kan jeg leve højt på indtil næste gang…..

S.

Ville bare sige tak, for nogle sjove og gode timer. Jeg har været helt høj hele dagen. Glæder mig til at se det endelige resultat. Jeg har allerede anbefalet dig – fantastisk ro og varme du besidder.

Kari

Mit Foto shot hos Jørgen Brandt var en god oplevelse i et roligt og behageligt miljø . Jørgen gav sig god tid og gav en fin vejledning. Jeg følte klart at mit besøg hos Jørgen Brant var professionelt og pengene vær.

U.

Tak for billederne. Vil bare lige fortælle dig at de gjorde stor lykke både hos brud og gom. Gommen blev så rørt at han fældede en tåre.

J.

….. synes stadigvæk at du er Danmarks dygtigste!!!

T.

Jeg ELSKER billederne, de er perfekt redigerede! Du er virkelig dygtig.

Claire

Så blev billederne hentet i dag…. Wau altså hvor er de fine… Du forstår virkelig at ramme øjeblikket

S.

I did receive the print, and it is BEAUTIFUL !!!
You have truly a great eye to catch the essence of the beauty of a person through your lens …

THANK YOU VERY MUCH !!!!

Val.

Leave a comment