Copyright © Jørgen Brandt, Jorgen-Brandt.dk, 2018. All Rights Reserved.

Det siger kunderne


Klik på >> til højre i top eller bund af liste for at se flere.

Så er jeg blevet frue. Vi havde en fantastisk bryllupsdag og min mand blev glad for resultatet af mine “udskejelser” hos dig.

P.

Godt humør og professionel

P.

Tak for en sjov fotosession 🙂

Christina

… billederne er SÅ flotte, vi er meget meget glade for dem.
…..vi ser meget afslappede ud på dem og du var en god “instruktør”.
Vi syntes det var en rigtig fed oplevelse.

M. & S.

Godt humør og professionel

P.

Endnu engang mange tak for sidst. Vi har lige siddet og kiggede alle billederne i gennem, du har bare ramt så godt så mange steder. Jeg kan stadig bliver overraskede over hvor lækker jeg er.Kent er bare så lykkelig over alle de flotte billeder og glæder sig til jeg ..

C.

Tak for et julefoto der gav tåre og glæde… ikke sidste gang.. selv med en sygdomsramt krop, finder du det smukkeste….selv med en krop der går sine egne veje (Sclerose) finder og fanger du det smukkeste,.. TAK

B.

Endnu engang mange tak for sidst. Vi har lige siddet og kiggede alle billederne i gennem, du har bare ramt så godt så mange steder. Jeg kan stadig bliver overraskede over hvor lækker jeg er.Kent er bare så lykkelig over alle de flotte billeder og glæder sig til jeg ..

C.

Tak for billederne. Vil bare lige fortælle dig at de gjorde stor lykke både hos brud og gom. Gommen blev så rørt at han fældede en tåre.

J.

Min forlovede fik det flotte album her til jul. Hun synes det er super gode fotos, med mange forskellige personlige stemninger og det med ringen og ryggen overlader meget til fantasien.

Brian

Leave a comment