Copyright © Jørgen Brandt, Jorgen-Brandt.dk, 2018. All Rights Reserved.

Det siger kunderne


Klik på >> til højre i top eller bund af liste for at se flere.

Min lille baby og jeg blev fotograferet sidste år – jeg glæder mig dagligt over billederne! Jeg har derfor …

Lene

Hej Jørgen

Tak for den positive og gode oplevelse i går i dit studie. Vi er meget spændt på at få billederne især dem på lærrede.

Anne

Tak for en sjov fotosession 🙂

Christina

Det var en meget anderledes oplevelse! I starten synes jeg det var meget svært at slappe af og få det til at se naturligt ud. Men efterhånden gik det jo bedre :o) Musikken var et godt trick for det hjalp mig til at abstrahere lidt fra kameraet…. Det er dejligt at kunne sige: Gud, ser jeg så godt ud? :o)…Det bliver rigtig spændende at se min kærestes reaktion når han får dem!

L.

Og nå ja, så skylder jeg vist at fortælle at mind mand blev meget glad og overrasket, og han synes, det er nogen kanonflotte billeder. Tvivlede vist et kort øjeblik på at det kunne være mig.:-) …..hele forløbet har bare været så vildt spændende og udfordrende, så det kan jeg leve højt på indtil næste gang…..

S.

Tak for et godt, behageligt og ikke mindst rart fotoshoot 😊

Malene

oh yes …i see the pictures i loved them … thank you …

Italia

Vores forældre var vilde med familieportrættet, så vi vil gerne bestille 2 mere af dem …

Mathias & Sita

Jeg ville lige skrive til dig at jeg har fået min fotomappe i dag og er rigtig glade for billederne…. Det er helt svært at vente med at skulle vise dem i orgengave, men det må jeg jo hellere…

Du skal have tusinde tak for det stykke arbejde du har lavet for mig og tak for at min veninde og jeg fik en god oplevelse den lørdag vi var i dit studio…

Det kunne være jeg kom når jeg engang skulle hve børn, for det er blevet så flotte billeder af min krop(en ny måde at se den på).

Så tusinde tak for det…

Louise

Tusind tak for en dejlig oplevelse ved fotograferingen i går .
Du fik den lidt afslappede familiedynamik frem, som jeg mener, at vi har i vores familie.
ALLE billederne er gode og glade. Skønt!!

Karin

Leave a comment


Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept En cookie er en fil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi benytter cookies. Hvis du ikke længere ønsker at give samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager. Vi bruger cookies til at optimere dit besøg, når du navigerer rundt på vores hjemmeside, og til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Vi videregiver ikke oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside til tredjemand, udover at benytte almindelige kendte analyseværktøjer (bl a Google Analytics etc) for at kunne forbedre web-sitet. Selvom Goggle Analytics indsamler info om en besøgende, så kan vi ikke direkte identificere specifikke brugers identitet.

Luk