Fine Art Nude (Boudoir)

← Back to the Portfolio

Sanseligt, sensuelt og skabt med sans for det æstetiske – en oplevelse i fotograferingen og at se på. Fantasien skal “drilles” og pires for at beskueren daner sine egne fortolkninger på baggrund af de billeder vi har skabt eller kan skabe sammen. Der må gerne komme noget erotisk ind over – men det andet skal være med for at helheden fremstår pirende og inspirerende på alle niveauer.

Det lyder væsentligt sværere end det er.

Langt hovedparten af dem jeg fotograferer – og viser billeder af her – er “almindelige” mennesker i deres egen særegne form.

Ved en fotosession er det min opgave at få dig/jer til at slappe af og føle jer “tilstæde” på den rette måde – således at vi kan skabe de rigtige billeder udfra jeres ønsker.

Derfor starter en session også altid med en god snak om dine/jeres ønsker til stil i billederne. Vi taler om nogle billeder, ser på nogle sammen og tager udgangnspunkt der.

Du/I er velkomne til at kontakte mig for en uforpligtigende snak – og aftale tid til en besøg i studiet for at se på billeder “in natura”. Så kan vi samtidigt få hilst på hinnanden.

  • Filed under: Fine Art Nude (Boudoir)