Copyright © Jørgen Brandt, Jorgen-Brandt.dk, 2018. All Rights Reserved.

Det siger kunderne


Klik på >> til højre i top eller bund af liste for at se flere.

Utrolig god service og total PROFF rigtig gode billeder

S.

Og nå ja, så skylder jeg vist at fortælle at mind mand blev meget glad og overrasket, og han synes, det er nogen kanonflotte billeder. Tvivlede vist et kort øjeblik på at det kunne være mig.:-) …..hele forløbet har bare været så vildt spændende og udfordrende, så det kan jeg leve højt på indtil næste gang…..

S.

Man kan godt mærke du har erfaring med opsætning af sjove billeder og også at kunne spotte de gode billeder. Du er heller ikke bange for at være uening med kunden, men opfordrer til at man revurderer. Det er en god detalje.

B og M

Ville bare sige tak, for nogle sjove og gode timer. Jeg har været helt høj hele dagen. Glæder mig til at se det endelige resultat. Jeg har allerede anbefalet dig – fantastisk ro og varme du besidder.

K.

Tak for en fed oplevelse idag, det var rigtig gode billeder.

Anette J

Det hele var meget afslappet og super stemning og proffessionalt.! Vi kommer bestemt igen.!

M.

Tak for et godt, behageligt og ikke mindst rart fotoshoot 😊

Malene

Jeg har været inde og kigge på billederne idag. Det er altså utroligt.. 😉 De er simpelthen SÅ fantasJtisk flotte. Og jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet at de ville blive så gode…

V.

Det var kjempemye fine bilder, du er en dyktig fotograf!
det blir vanskelig å velge ut…vi får se på litt…og gi deg til
bakemelding så snart vi kan…
Takk for en fin dag!

A. & J.

Tak for en sjov fotosession 🙂

Christina

Leave a comment