FOTOKUNST
- fra lystegnerens værksted

Jeg arbejder mere og mere med det abstrakte, måske nærmere abstraktionen, hvor tingene bliver til mere og ofte andet end de er. Den billedskabende del af motivet kan være (det oplagte og genkendelige) ”emnet selv” – såvel som mellemrummet, altså den form og det udtryk, der skabes imellem ”objekterne” i motivet eller det overførte, hvor emnets ”fysiske form” anvendes i en (u)genkendelig eller anden ”betydning” end den objektive virkelighed berettiger.

Billederne handler ikke om hvad jeg har fotograferet, men nærmere om hvordan jeg har valgt at se tingene i kameraet og i den efterfølgende behandling.

Billederne skabes i en søgning efter motivet, kompositionen, lyset og udtrykket – altså de basale bestanddele af et billede – uafhængigt af den mere konventionelle fotografiske tilgangsvinkel med at motivet (emnet) er udgangspunkt for en fotografisk fortolkning.

Motiverne findes som sådant alene i kameraet, nemlig gennem den måde objektivet gengiver den fokuserede virkelighed og den ufokuserede, en virkelighed der ikke eksisterer i fast form – dermed arbejders der grundlæggende med lyset som tegneredskab i form af fotonernes placering på chippen og deres efterfølgende fortolkning og manipulation.

Lyset giver formen, der er sjælen..

 

 

Klik for at bladre gennem billederne


 
Master QEP - Federation of European Professional Photographers
 

World Photographic Cup

Creating friendships and uniting professional
photographers worldwide

I am very honoured to be a member of the inagural Organizing Committe - it has been a pleasure to be part of creating this. .....

     WPC_HOMEicons_about

International Photographer Gains Fellowship in BIPP

Denmark-based photographer, Jørgen Brandt FBIPP, has received recognition for his excellence in Fine Art photography after...

Man skal også tænke på miljøet - bruger nu kun el fra Vind!

Strøm fra vind

Elsker at fotografere - og elsker vores natur og vores fælles klode - derfor har jeg valgt udelukkende at bruge strøm fra vindmøller fremover - både i studiet og derhjemme.
Master Qualified European Photographer - Master QEP
Jørgen Brandt hædret med
Master QEP - som de første i Danmark
NEWS & EVENTS


Fotograf Jørgen Brandt • Jorgen-Brandt.dk • Valby Langgade 21 B • 2500 Valby
Telefon 33 15 03 03 •

Copyright © JB Studio - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.